Personeel

 

Mitralis werkt uitsluitend met vertrouwde en deskundige professionals op het gebied van radiologie. Op dit moment zijn er 30 medewerkers werkzaam binnen Mitralis.

Bij binnenkomst wordt u vriendelijk ontvangen aan onze receptie, waarna u niet lang hoeft te wachten op uw onderzoek. De laborant komt u persoonlijk uit de wachtruimte ophalen om u naar de onderzoeksruimte te begeleiden. Uw onderzoek wordt uitgevoerd door de laborant en beoordeeld door de radioloog of eventueel door de radioloog zelf uitgevoerd. Het verslag van uw onderzoek wordt deskundig verwerkt en binnen 24 uur na het onderzoek digitaal verzonden naar uw (huis)arts.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw mening is dan ook zeer van belang en voor ons een belangrijke graadmeter van onze kwaliteit en service. Maandelijks vragen wij een 100-tal patiënten een uitgebreide enquête in te vullen. Met uw bevindingen willen wij onze service en dienstverlening bewaken en verbeteren. U kunt ook zelf aan de balie een formulier vragen als u ons wilt laten weten wat u van ons vindt. Wij stellen dit zeer op prijs!